DEVAMINI OKU
Türkiye tekstil üreticilerinin lideri konumundaki Kıvanç Tekstil; yeni fabrikasının tamamında kullanılacak otomatik kepenk projesini Ogitek A.ş. ile imzaladı.
DEVAMINI OKU
Adana büyük şehir belediyesi bünyesinde destek hizmet daire başkanlığının yenileme çalışmaları bünyesinde ihtiyacı olan otomatik kollu turnike, personel devamlılık kontrol sistemi, hgs, kollu bariyer, güvenlik kulübesi ihtiyacı Ogitek A.ş. tarafından karşılandı.
DEVAMINI OKU
T.C. Ticaret Bakanlığına bağlı Habur sınır kapısında yenileme çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalarda ihtiyaç duyulan endüstriyel kapıların temin sözleşmesi Ogitek A.ş. ile imzalandı.
DEVAMINI OKU
Daha iyi bir hizmet; daha çok mutlu müşteriler oluşturmak adına 01.03.2020 den itibaren müşteri memnuniyeti ölçümlerine başladık.
DEVAMINI OKU
Ogitek olarak çalışanlarımızı ailemiz olarak görüyor; kötü günlerin beraber oldukça daha çabuk geçeceğine inanıyoruz.
DEVAMINI OKU
Ogitek Otomatik Giriş Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim  Şti. olarak Koronovirüs (COVID-19) salgınına karşı etkin mücadele için üretim alanı ve çalışma Sahaları ve Araçlarında alınan önlemlere uyulması hastalıkla mücadele açısından çok önemlidir. 
DEVAMINI OKU
Adana’da Esas Holding bünyesinde 150 milyon dolar bütçe ayrılarak yapımı tamamlanan burda01 alış veriş merkezi faaliyete girdi. Adana’nın yeni yüzü bu projede Ogitek A.Ş olarak üzerimize düşen görevleri başarıyla tamamladık.
DEVAMINI OKU
Dünyanın sayılı Denim kumaş üreticileri arasında bulunan Atlas Denim Adana’da 100,000,000$ yatırım ve 1000 kişilik istihdam oluşturdukları fabrikanın hızlı branda kapı, hızlı kapı, yangın kapısı, otomatik kepenk ihalesini Ogitek’e verdi
DEVAMINI OKU
Türkiye’nin sayılı plastik üreticilerinden Sepaş plastik ihtiyacı olan otomatik yükleme rampa tedarikini Ogitek A.Ş. den karşıladı.
DEVAMINI OKU
Adana’nın köklü tarım firmalarından Sönmezler Aş. lisanslı depoculuğa geçiş sürecinde ihtiyacı olan yükleme rampası ihtiyacını Ogitek A.ş. den karşıladı.
DEVAMINI OKU
Firmamız isg eğitim departmanının düzenlemiş olduğu ve konusunda deneyimli ve önder ilim osgb uzman eğitimcileri tarafından verilen temel yasam desteği ve ilk yardım eğitimi çalışması tüm çalışma paydaşlarınca yerine getirilmiş olup çalışma sonunda katılımcılar yapılan sınavda başarılı olmuştur.
DEVAMINI OKU
Şehir hastaneleri ismi ile Türkiye’nin birçok ilinde kurulan ve kurulmaya devam eden projelerde Ogitek A.ş Adana şehir Hastaneleri ve Elazığ şehir hastanelerinin otomatik kepenk projelerini tamamladı.
DEVAMINI OKU
Dünyada üç kıtada faaliyet gösteren 10.000 üzerinde çalışanı ve Türkiye’nin lokomotif şirketlerinden olan Tosyalı Holding hızlı branda kapı ihtiyacını Ogitek A.ş den karşıladı.
DEVAMINI OKU
Türkiye’nin en büyük enerji nakil hattı ve çelik yapı üreticisi ŞA-RA’nın Adana’da bulunan toplam 35.000m2 kapalı 480.000m2 açık alanda faaliyet gösteren fabrikasının tadilat projesi kapsamında ihtiyacı olan ...
DEVAMINI OKU
Dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketi Vodafone’un Türkiye’deki bölge müdürlüklerinde uygulanacak fotoselli kapı projesinde uygulayıcı firma olarak Ogitek A.ş. tercih edildi.
DEVAMINI OKU
Mey alkollü içeceklerin Tarsus Bölge fabrikasının ihtiyacı olan ürünleri Ogitek A.ş.den temin etti. Ogitek’i tercih etmelerinin sebebini açıklayan Mey alkollü içecekler satın alma birimi ‘’çalıştığımız firmaların ürünlerinden ve hizmet kalitesinden memnun olmamız gerekiyor.
DEVAMINI OKU
Türkiye merkezli ve 20.000 üzerinde çalışanı olan GSM operatör şirketi Turkcell Adana Bölge Müdürlüğü için ihtiyacı olan kollu bariyer ve teknik hizmet alımını Ogitek A.Ş. den karşıladı.
DEVAMINI OKU
Plastik boru sektörünün lider firmalarından biri olan Wavin Pilsa otomatik bariyer ihtiyaçlarını karşılamak için kurumsallığa en az kendileri kadar önem veren Ogitek A.Ş’yi tercih etti.
DEVAMINI OKU
Amylum Nişasta yetkilileri yapılan ek tesislerinde kullanılmak üzere oluşan otomatik kepenk ihtiyacını uzun süren araştırmalar neticesinde Ogitek A.Ş. den karşılamaya karar verdiklerini belirttiler
DEVAMINI OKU
Ogitek A.ş. Kurumsal Pazarlama Müdürü Anıl Ölker konuya dair açıklamalarında ‘’ Ogitek A.Ş Türkiye markası olma yönündeki hedefine emin adımlarla ilerliyorken sektörün liderlerine hizmet vermeye devam ediyor.
DEVAMINI OKU
Tarsus belediyesinin yenileme çalışmaları kapsamında Kırk kaşık bedesteni ve Siptilli çarşısının 200 adet otomatik kepenk montajı tamamlanarak uygulayıcı firmaya teslim edildi.
WhatsApp ile arayın
WhatsApp
Messenger ile yardım alın
Online Alışveriş
Sizi Arayalım
Sizi Arayalım