DEVAMINI OKU
Şenpiliç tesislerinde Avrupa Birliği standartlarındaki teknolojik ve hijyenik koşullarda üretilen piliç eti ürünlerinin satışı, yine Şenpiliç'in tüm Türkiye'ye hizmet veren kendi dağıtım kanallarıyla gerçekleştirilmektedir.
DEVAMINI OKU
Diy-mar inşaat Adana Kürkçüler Ceza İnfaz Kurumunun otomatik yana kayar bahçe kapısı motor ihtiyaçlarınında otomatik kayar kapı motoru olan porter 2000 ürününü seçerek Ogitek A.Ş ile çözüm ortağı oldu. 13 adet ürünün montajı sağlanarak eksiksiz bir şekilde teslim edildi.
DEVAMINI OKU
2004 yılında Çukurova’nın kalbi Adana’da kurulan Ertar Kimya; tarım ilacı, bitki besleme ürünleri ve bitki gelişim düzenleyicileri formülasyonu ve pazarlanması konularında faaliyet göstermektedir.
DEVAMINI OKU
Mahmut N. USLU tarafından kurulan Day Group, günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında sayısız başarılı projeye imza atmıştır. Özellikle Türkmenistan’da faaliyet gösteren en eski Türk şirketi olarak bilinmektedir.
DEVAMINI OKU
Salt Cam 1 asırdan beri cam ticaretiyle uğraşan Türkiye'nin en eski cam firmalarından biridir. 1965 yılından beri Türkiye Şişe Cam fabrikalarının bayisidir. 1992 yılından itibaren şirketleşerek daha da kurumsal bir yapıya kavuşmuştur. Salt Camda Şişe Camdan sonra Ogitek A.Ş ile çalışmayı tercih etmiş fabrikalarının otomatik yana kayar kapı motorlarını 7/24 servis ağını Ogitek profesyonelliğine bıraktı.
DEVAMINI OKU
Atatürk’ün direktifleriyle 1935 yılında Türkiye İş Bankası tarafından kurulan Şişecam, 85 yılı aşan geçmişiyle Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olmanın yanısıra ihtisaslaşma derecesi ve rekabet gücü yüksek faaliyetleriyle dünyanın en seçkin üreticileri arasında yer almaktadır.  Şişecam fabrikalarındaki sarmal kepenk ihtiyaçlarını profesyönellik arayışları sonucunda Ogitek A.Ş' ye teslim ettiler.
DEVAMINI OKU
Tezkim, Tezkim Strik Asit, Tezkim Tarımsal Kimya, Tez Tarım Lidaş olarak bir çok faaliyat kolu bulunan AOSB'deki fabrikaları için otomatik kapı ihtiyaçlarında güvenliğe oldukça önem veren firma sahipleri otomatik sarmal kepenk ihtiyaçları için OGİTEK A.Ş'nin geliştirmiş olduğu rüzgâra dayanıklı kepenkleri tercih etti. Windroll kepenkler, Windroll Active Windroll serisi üretimlerimiz rüzgâra dayanıklı olmalarıyla ön plana çıkmaktadır.
DEVAMINI OKU
Göktekin Enerji, Atlas Denim Tekstil’den sonra firmanın iştiraki olan Erbey Dokuma İplik fabrikası için de güneş enerji santrali projesi gerçekleştirdi. Erbey Dokuma İplik fabrikası için 2.078 kW kurulu güce sahip güneş enerji santralinde dünyanın lider invertör markası SolarEdge’in ürünleri ile birlikte Hanwha markalı güneş panelleri kullanıldı. Santralin 02.11.2020 tarihinde geçici kabulünün yapılması ile birlikte Erbey Dokuma İplik enerji ihtiyacının bir kısmını güneşten sağlamaya başladı. Erbey Dokuma İplik santralin PVC şerit perde , seksiyonel kapı ( endüstriyel kapı ) , yangın kapısı ihtiyaçları için Atlas Denimde yaşadıkları tecrübelerden dolayı Ogitek A.Ş yi Erden Dokuma İplik fabrikası için de tercih ettiler.
DEVAMINI OKU
Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ogitek ile çalışmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu diğer resmi kurumlarda da sıklıkla dile getirdiklerini Ogitek Yönetim Kurulu Başkası Ali İhsan Hasırcı' ya yaptıkları ziyarette anlattı. Otomatik Kollu Bariyer ihtiyaçlarını ve 7/24 servis hizmetini Ogitek A.Ş den almaktan mutluluk duyduklarını bilmek Ogitek A.Ş çalışanlarına gurur verdi.
DEVAMINI OKU
EMBA Elektrik Üretim A.Ş., Çinli Shanghai Electric Power Co., Ltd. (SEP), Avic-Intl Project Engineering Company ve yerel yatırımcılar tarafından ortak bir girişim olarak Türkiye’de 2.1 Milyar ABD Doları tutarında bir yatırım tutarına sahip 2x 660 MW’lık ithal kömür yakıtlı iki termik elektrik santrali geliştirmektedir. Emba Elektrik üretim A.Ş yumurtalık serbest bölgede kurulmakta olan termik santralin otomatiksarmal kepenk ihtiyaçlarını Ogitek A.Ş ye emanet etti.
DEVAMINI OKU
Adana Merkez Bankası covid-19 önlemleri için Ogitek A.Ş den temassız giriş sağlayan 90 derece kapı otomasyon montajı için Ogitek satış sorumlularıyla anlaşma sağladı. Temassız giriş sağlayan 90 derece kapı motoru montajları tamamlandıktan sonra Adana Merkez Bankası satın alma sorumluları, bu kapı tipinin kendileri için çok büyük bir rahatlık olduğunu dile getirdi.
DEVAMINI OKU
Ambalaj ve izolasyon sektöründe kaliteli ve çevreci yaşam alanları sunan ELİTAŞ GRUP, 2013 yılından bu yana çözüme odaklı bir anlayışla müşteri memnuniyetini sağlamayı daima başarıyor ve yükselen çizgisini koruyor. Fabrikalarının otomatik sarmal kepenk ve fabrika girişinde bulunan giriş kapısında yana kayar kapı motoru için Ogitek A.Ş kalitesini seçti. Elitaş grupla çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Ogitek satış pazarlama sorumlusu Ramazan Bey, 7/24 teknik servis hizmeti sağlayacağımızın sözünü verdi.
DEVAMINI OKU
Müşteriler her zaman önceliğimizdir diyen Axa sigorta yetkilileri 7/24 servis hizmeti sağlayarak müşteri odaklı çalışma süren Ogitek A.Ş yle çalışmayı tercih ederek 90 derece kapı açma motoru, otomatik kepenk, fotoselli yana kayar kapı ihtiyaçları için Ogitek A.Ş profesyonelliğini tercih etti. Adana şubelerinin otomatik kapı ihtiyaçlarında bizleri tercih eden Axa sigortaya bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
DEVAMINI OKU
Toros Tarım olarak, yaptığımız her işte, attığımız her adımda köklü geçmişimizden güç aldık; geleceğimize değer katmak için çok çalışıyoruz. Sahip olduğumuz değerlere sıkı sıkıya sarılarak ilerlemeye ve Kurum değerlerimizle yolumuza hep birlikte ışık tutmaya devam ediyoruz diyen satın alma sorumluları temassız 90 derece kapı açma motoru, otomatik kepenk, fotoselli yana kayar kapı ihtiyaçları için değerleriyle birebir örtüştüğü için Ogitek A.Ş yi tercih ettiklerini dile getirdi. 
DEVAMINI OKU
Adana Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük, en modern 3'üncü adliyesi olması beklenen yeni Adliye binasının yaklaşık yüzde 95’inin tamamlanmıştır. Yeni Adana Adliye Sarayı otomatik kepenk ve yana kayar bahçe kapısı ihtiyaçlarında Türkiyenin en modern ve teknik servis ağır en geniş olan Ogitek A.Ş yi seçti. 
DEVAMINI OKU
Adana-Türkiye ve Pasuruan-Endonezya'da bulunan üretim tesislerinde modern teknoloji ve hijyeni kullanarak müşterilerine hizmet veren Canada Green Gate kalitelerinden ve ilkelerinden ödün vermeden hızla büyümeye devam ediyor. Hızla büyümeye devam eden Canada Green Gate modern teknoloji ilkesini çalıştığı firmalarda da arayışını sürdürdüğünü satın alma sorumluları dile getirerek endüstriyel kapı, fotoselli yana kayar kapı, hızlı branda kapı, otomatik kepenk ( windroll ) ihtiyacı için Ogitek Otomatik Giriş Teknolojilerinin eşsiz otomasyan sistemlerinden yana kullandılar. Ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını dile getiren yetkililer sorunsuz montaj hizmetinden mutluluk duyduklarını Ogitek A.Ş yetkilileriyle paylaştı.
DEVAMINI OKU
Sektörlerinde liderliğini müşteri odaklı özel hizmet, hızlı servis, yüksek memnuniyet, etkin fiyat politikaları, doğru pazar konumlanması ilkeleriyle sürdüren Bossa, hizmet aldığı firmalarda da aynı görüşleri aradığını dile getirerek hızlı branda pvc kapı ihtiyaçlarını Ogitek A.Ş kalitesiyle karşıladı. Ogitek A.Ş den aldığı 7/24 hızlı servis hizmetinden aynı zamanda profesyonel montaj hizmetlerinden memnun kaldığını dile getiren Bossa yetkilileri Ogitek A.Ş çalışanlarına teşekkür etti.
DEVAMINI OKU
Soğutma cihazları üretiminde ve soğuk hava depoları kurulumunda 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan , hızla büyüyerek sektörlerine yön veren Özde soğutma; üretmiş olduğu soğutma cihazlarının malzeme kalitesi konusunda gösterdiği hassasiyeti bu ürünlerin montaj işçiliği sırasında da göstermektedir. Firmalarının endüstriyel kapı, yükleme rampası, fotoselli yana kayar kapılar ve yangın kapı ihtiyaçları için satın alma ve kalite kontrol sorumluları Ogitek A.Ş nin montaj kalitesini tercih etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.
DEVAMINI OKU
Beyaz çimento alanında dünyanın ilk iki markasından biri olan ÇİMSA firmalarının otomatik kapı ihtiyaçlarını şansa bırakmayarak OGİTEK A.Ş yi tercih ettiler. Ogitek kalitesiyle tanışan ÇİMSA dünya markası olan Dorma marka otomatik fotoselli yana kayar kapı ihtiyaçlarını Ogitek A.Ş kalitesinden yana kullandı. Satış pazarlama sorumlusu olan Buket hanım iki profesyonel markayı bir araya getirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
DEVAMINI OKU
Anamur belediyesinin kapalı semt pazarı için tasarladığı projede bulunan otomatik kepenk ihtiyacı Ogitek A.ş den karşılandı.
WhatsApp ile arayın
WhatsApp
Messenger ile yardım alın
Online Alışveriş
Sizi Arayalım
Sizi Arayalım